ABC Capital start met verkoop woonzorgcomplex te Zelhem (gld)

Namens Habion is ABC Capital onlangs gestart met het gestructureerde verkoopproces van het geliberaliseerd verhuurde woonzorgcomplex De Gouden Leeuw, bestaande 33 zelfstandige appartementen, 7 zorghotelkamers en diverse bewonersvoorzieningen gelegen in het centrum van het Gelderse Zelhem aan de Burgemeester Rijpstrastraat 3-5. Het complex is door Habion middels een masterlease verhuurd aan een professionele zorgdienstverlener, die de appartementen in combinatie met zorg verhuurt aan haar cli├źnten.

Indien u interesse heeft om aan dit verkoopproces deel te nemen, verzoeken wij u vriendelijk om uw interesse kenbaar te maken via info@abccapital.nl. Geïnteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen voor woensdag 26 juni 2019 12.00 uur (CET).

Op de voorgenomen verkoop is onder andere het procesdocument van toepassing, zoals opgesteld door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Deze is op te vragen bij ABC Capital. Bij verkoop van corporatiewoningen is regelgeving van toepassing, zoals onder andere bepaald in het Btiv, waar de Autoriteit woningcorporaties (Aw) toezicht op houdt.