Van oudsher is ABC Capital betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door het ondersteunen en initiëren van een aantal belangrijke maatschappelijke initiatieven en het leveren van steun (financieel en in natura) aan belangrijke regionale projecten op maatschappelijk/ideëel gebied. Naast het ondersteunen van nationale projecten, ondersteunt ABC Capital ook internationale projecten. Een van deze projecten is het Pure! Dream Centre in Cambodja.

Het PURE! Dream Centre biedt een veilige haven, verzorging en onderwijs aan 54 leerlingen in de leeftijd van 10 tot 16 jaar afkomstig van 48 verschillende families. PURE! zorgt er allereerst voor dat deze kinderen naar een public school oftewel de Cambodjaanse basisschool gaan. In Cambodja is dit voor kinderen of in de ochtend of in de middag. Het andere dagdeel komen ze naar het Pure! Dream Centre. Kinderen krijgen onder meer Engelse lessen, creatieve workshops, computerles, living values en sport en spelactiviteiten.

Dagelijks krijgen de kinderen ook een lunch aangeboden, zodat ze in ieder geval één goede maaltijd per dag krijgen. Op deze manier verblijven ze de hele dag in een veilige omgeving waar voor ze wordt gezorgd en waar ze bovendien vaardigheden leren die ze in de toekomst kunnen helpen.

ABC Capital ondersteunt het Pure! Dream Centre met een donatie van € 7.500,-. Hierdoor kunnen de 54 leerlingen het onderwijsprogramma volgen en krijgen daarbij dagelijks een warme en voedzame maaltijd.

Voor meer informatie over het Pure! Dream Centre verwijzen wij u graag naar de website.