Glenn Eduard directeur nieuwbouw bij ABC Capital

Per 1 maart jongstleden is drs. Glenn Eduard MRE bij ABC Capital in dienst getreden als directeur nieuwbouw.

Eduard heeft meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector en was onder meer 11 jaar werkzaam bij Amvest in de functie van Regiomanager. Hij studeerde ruimtelijk economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde de Master of Real Estate (MRE) aan de Universiteit van Amsterdam met succes af. 

ABC Capital is onderdeel van de ABC Vastgoed Groep en een van de marktleiders op het gebied van woningbelegginsadvisering en begeleiding van dispositie van woningportefeuilles. Met de aanstelling van Eduard geeft ABC Capital nadere invulling aan haar ambitie opdrachtgevers te adviseren en te begeleiden bij (her-) ontwikkelposities en nieuwbouw woningbeleggingen met een gespecialiseerde divisie. Op deze manier speelt ABC Capital in op de toenemende vraag naar nieuwbouwprojecten vanuit haar netwerk van institutionele en particuliere beleggers.

Jurgen de Zwart, directeur ABC Capital: “Wij merken een sterk toenemende vraag vanuit beleggers naar nieuwbouw huurwoningen boven de liberalisatiegrens. Deze beleggers hebben veel mogelijkheden hun positie significant uit te breiden in deze sector. Wij zijn verheugd dat wij Glenn Eduard bereid hebben gevonden deze directiefunctie te bekleden en hebben het volste vertrouwen in een verdere uitbreiding van onze marktpositie in dit specifieke segment en wensen hem veel succes”.

Vastgoedmarkt – Glenn Eduard naar ABC Capital
PropertyNL – Glenn Eduard directeur nieuwbouw bij ABC Capital