In de top 10 adviseurs van Property NL heeft ABC Capital dit jaar wederom een top 3 notering behaald in het woningbeleggingssegment. Deze structureel hoge notering onderschrijft het marktleiderschap van ABC Capital in het woningbeleggingssegment. De activiteiten van ABC Capital werden in 2015 grotendeels vormgegeven door de adviestrajecten voor een groot aantal woningcorporaties, institutionele beleggers evenals projectontwikkelaars.

Het woningbeleggingssegment heeft in 2015 een dynamisch jaar doorgemaakt, waarin het aantal transacties records heeft verbroken.

ABC Capital heeft in 2015 wederom een succesvol jaar doorgemaakt. Dit blijkt onder meer uit de stijging van het transactievolume waar ABC Capital als procesbegeleider zorg heeft gedragen voor de structurering en begeleiding van dispositieprocessen.

Zowel het transactievolume (309 miljoen euro in 2014 naar 341 miljoen euro in 2015 (bron: PropertyNL) als ranking heeft ABC Capital het afgelopen jaar een groei doorgemaakt. Ook in 2016 werkt ABC Capital aan een aantal toonaangevende begeleidingstrajecten.