Namens Habion is ABC Capital onlangs gestart met het gestructureerde verkoopproces van het woonzorgcomplex De Pelkwijk, bestaande uit 97 (intramurale) appartementen, 36 aanleunwoningen en diverse bewonersvoorzieningen gelegen in Winterswijk aan de Laan van Hilbelink 95. Het intramurale gedeelte is door Habion middels een masterlease verhuurd aan Stichting Marga Klompé, een lokale zorgdienstverlener met 14 locaties in de plaatsen Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren (Gld.), Lichtenvoorde, Lochem en Winterswijk. De 36 aanleunwoningen worden door Habion individueel verhuurd, waarbij de bewoners gebruik kunnen maken van de voorzieningen in het hoofdgebouw.

Indien u interesse heeft aan dit verkoopproces deel te nemen, verzoeken wij u vriendelijk om uw interesse kenbaar te maken via info@abccapital.nl. Geïnteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen voor dinsdag 2 februari 2021, 12.00 uur (CET).

Op de voorgenomen verkoop is onder andere de verkoopprocedure van toepassing, zoals opgesteld door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Deze is op te vragen bij ABC Capital. Bij verkoop van corporatiebezit is regelgeving van toepassing, zoals onder andere bepaald in het Btiv, waar de Autoriteit woningcorporaties (Aw) toezicht op houdt.