Namens Woonzorg Nederland zijn wij gestart met de verkoop van de villa gelegen aan de Kerklaan 3 te Veenendaal.

De villa is ruim van opzet en beschikt over een woonkamer-, 2 slaapkamers en een badkamer gelegen op de begane grond en is voorzien van een royale garage. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig, evenals een 2e badkamer en separaat toilet. Tevens bevindt zich op deze verdieping een overloop/kantoorruimte en bestaat de mogelijkheid om van de overige zolderruimte meerdere kamers te realiseren. Tijdens de bouw zijn duurzame materialen gebruikt en is de villa voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing.

Begane grond
De dubbele voordeuren bieden toegang tot de entree, meterkast en toiletruimte. Via de ruime hal voorzien van een trapkast wordt de ruime en lichte woonkamer (46 m²) bereikt. De woonkamer beschikt over een erker en vloerverwarming en biedt toegang tot de open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De ouderslaapkamer (18 m²) met openslaande deuren is verbonden met de badkamer, die voorzien is van een dubbele wastafel, toilet en bad.

Tevens biedt de hal toegang tot de bijkeuken, gevolgd door de ruime garage die de mogelijkheid biedt tot het stallen van 2 auto’s. De garage is voorzien van elektrische roldeuren, verwarming en een keukenblok. Aan de achterzijde van de inpandige garages is een ruimte gecreëerd die als kantoorruimte of extra slaapkamer kan worden gebruikt. Op de begane grond zijn 2 bordestrappen aanwezig die toegang verlenen tot de 1e verdieping.

1e Verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk 14, 17 en 26 m², kantoorruimte/4e slaapkamer (17 m²), separaat toilet en 2e badkamer voorzien van wastafel, douche en bad. Tevens bevindt zich op deze verdieping de zolderruimte/slaapkamer van circa 76 m² met een nokhoogte van circa 4 meter. De zolderruimte is ideaal voor kantoor/bedrijf aan huis en biedt tevens de mogelijkheid tot het realiseren van extra (slaap)kamers.

2e Verdieping
Vanuit de overloop is de bergzolder via de vlizotrap te bereiken.

Perceel
De villa staat op een riant perceel van circa 890 m². Door de ligging voornamelijk op de achterzijde van het perceel, beschikt de villa over een ruime voortuin waar nu meerdere parkeerplaatsen zijn gerealiseerd.

Ligging
De Kerklaan is een doodlopende straat, gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein de Batterijen. Op dit bedrijventerrein is een mix van bedrijvigheid en woningbouw gerealiseerd. Door de ligging nabij de op- en afrit van de A12 en het intercitystation Veenendaal-De Klomp is de villa zeer goed bereikbaar.

Bestemming
In 2007 is de villa verkocht aan een zorginstelling, met als doel het realiseren van een kortverblijfhuis voor verstandelijk gehandicapten. Om dit mogelijk te maken, is de bestemming gewijzigd van ‘wonen’ naar ‘maatschappelijk’. Binnen de maatschappelijke bestemming is het gebruik van ‘wonen’ toegestaan. Tevens rust op het perceel de dubbel bestemming waarde archeologie middelhoog.

In de afgelopen jaren heeft de villa dienst gedaan als uitvaarthuis. De huidige huurder, De Ruiter Uitvaartzorg, heeft de huurovereenkomst beëindigd en heeft met de huidige eigenaar een gebruiksovereenkomst gesloten. Dit houdt in dat er een opzegtermijn van 4 weken van toepassing is, waarna huurder de villa gaat verlaten. De villa wordt bij de eigendomsoverdracht leeg opgeleverd.

Verkoopprocedure
Verkoop van de villa zal plaatsvinden door middel van een (gestructureerde) onderhandse verkoop, waarbij belangstellenden in de gelegenheid worden gesteld een bieding uit te brengen met inachtneming van het bepaalde in het van toepassing zijnde procesdocument en de vertrouwelijkheids- en integriteitsverklaring & disclaimer. Deze documenten zijn op te vragen bij ABC Capital via 026-3523232 of info@abccapital.nl. Na ondertekening van beide document krijgen belangstellenden toegang tot de projectinformatie in de dataroom.

Een belangstellende heeft de mogelijkheid om op ieder moment na de start van de verkoop een bieding te doen tot koop van de villa, doch uiterlijk op 5 augustus 2021, 12.00 uur (Nederlandse tijd). Een bieding dient te worden gedaan met gebruikmaking van het in de dataroom opgenomen biedformulier. De villa wordt verkocht in de huidige staat op basis van een ‘as is, where is’-principe. De projectnotaris verzorgt de eigendomsoverdracht.

Er kan worden geboden vanaf € 550.000,- kosten koper.