ABC Capital verkoopt namens RVG Vastgoed Nederland omvangrijke woningportefeuille

Onlangs heeft ABC Capital namens de Rozendaalse Vastgoed Groep (RVG) een omvangrijke woningportefeuille van ruim 500 woningen voor circa € 85.000.000,- verkocht aan Woonfonds Nederland 5B een vennootschap van Round Hill Capital. De portefeuille bestaat uit circa 160 eengezinswoningen en 350 appartementen en diverse garages en parkeerplaatsen verspreid over Nederland met een zwaartepunt van de portefeuille in Amsterdam. ABC Capital trad bij deze transactie op als adviseur van RVG.

RVG heeft er voor gekozen haar bezit in Nederland te verkopen middels een gestructureerd verkoopproces en heeft ABC Capital na een uitgebreid selectieproces hiervoor geselecteerd.

ing. Jordy Ras, vastgoedadviseur bij ABC Capital: “Door de spreiding van de portefeuille en de hoge concentratie van woningen in met name Amsterdam was de interesse voor deze portefeuille groot. Wij zien nog steeds een overweldigende belangstelling voor beleggingsportefeuilles in het woningsegment en verwachten de komende jaren vooral een toename van transacties van met name Aziatische vastgoedbeleggers.”