Vivesta Woningfonds heeft een woningportefeuille, bestaande uit zes complexen met 133 woningen en 7 winkelunits, verkocht aan Coever Vastgoed. De woningen en winkels liggen verspreid over Nederland in de plaatsen Gieten, Goor, Hoogezand, Landgraaf, Nieuwleusen en Reuver.

Caspar Wagteveld, directeur/eigenaar Vivesta Groep: “We zijn
tevreden over het gevoerde proces, waardoor de woningen aan een betrouwbare partij zijn verkocht. Vivesta Woningfonds wil verder uitbreiden met woningbeleggingen in de Randstad”.

“Wij zijn blij dat we met deze transactie onze strategische koers om onze vastgoedportefeuille met woningen in het midden huursegment uit te breiden, kunnen voortzetten. Deze aankoop geeft meer (geografische) spreiding en onze visie op de ontwikkelingen van zowel de financierings- als woningbeleggingsmarkt hebben ons doen besluiten om deze kans te grijpen” volgens Rob van der Sterren, Managing Director, Coever Vastgoed.

 

Rudolph Horstman, senior consultant ABC Capital: “Deze trans-
actie laat zien dat er ook belangstelling is voor kwalitatief hoogwaardige woningen gelegen in plaatsen buiten de Randstad en de Brabantse steden. Ook toont deze transactie aan dat Nederlandse private beleggers nog steeds een belangrijke rol spelen in de
woningbeleggingsmarkt”.

ABC Capital initieerde deze transactie als commercieel adviseur van de koper. De Jong & De Nerée Notarissen uit Den Haag
verzorgde de  eigendomsoverdracht.

Voor meer informatie over deze transactie kunt u contact op-
nemen met de heer Horstman en of de heer Walland van ABC Capital.

Zie ook:
PropertyNL
Vastgoedmarkt