Versterking woningbeleggingsteam

ABC Capital heeft een sterk groeiend marktaandeel in de woningbeleggingsmarkt-advisering. Mede in dit kader heeft zij haar organisatie versterkt door de aanstelling van drs. ing. Borzo Beygi als vastgoedadviseur woningbeleggingen. Binnen ABC Capital gaat Borzo zich richten op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Hij gaat zich tijdens acquisitie- en dispositietrajecten van met name nieuwbouwontwikkelingen bezig houden met de waardering, advisering, structurering en transactiebegeleiding.

drs. Vincent Walland MRICS RM:” Wij zijn verheugd dat Borzo ervoor heeft gekozen bij ABC Capital een volgende stap in zijn carrière te zetten. Dankzij de komst van deze ervaren vastgoedprofessional zijn wij goed in staat om met ons sterk groeiende marktaandeel te kunnen voldoen en de kwaliteit te kunnen blijven garanderen die marktpartijen van ons gewend zijn”.

Borzo heeft in zijn vorige functie als assetmanager ervaring opgedaan met het optimaal laten presteren van vastgoedportefeuilles en als investment analist met het opstellen van (financiële) analyses voor (des)investeringsvraagstukken bij zowel financiële instellingen als de corporatie sector. Dankzij zijn bouwkundige achtergrond in combinatie met zijn masterstudie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit heeft hij een brede vastgoed gerelateerde basis, welke bijdraagt aan zijn analytische benadering.